این دوره برای چه کسانی مناسب است
افرادی که نیازی فراتر از تحلیل بنیادی و تکنیکال دارند
افرادی که سرمایه خود را در بازار های مالی از دست داده اند و نمی خواهند دوباره تکرار شود
علاقه مندان و فعالین بازارهای مالی بین الملل
سخن استاد:
شرکت در این دوره را نقطه عطفی در زندگی خود بدانید، نه به این دلیل که من در ارائه مطالب تبحر دارم، بلکه به خاطر شهامتی که به خرج داده اید برای تجربه ای بزرگ و راهی که هر قدمش ارمغان های بیشماری را برای شما به همراه خواهد داشت و باز نه به این دلیل که هر روز جلو تر میروید، بلکه به این دلیل که تفکر، تعقل و تعمق را به عنوان ابزاری هدفمند برای حرکت خود به کار میگیرید.
هدف از این دوره ایجاد رویکردی صحیح با نگرشی قابل اجرا میباشد، که خودتان باید ترسیم کنید، هرچند که تثبیت قالب فکری نیازمند گذشت زمان است و پشتوانه های اطلاعاتی، شخصیتی و تجربی سازنده چهارچوب ها هستند.
در فصل اول به بررسی تناقض های سی گانه که از این پس با عنوان موانع ۳۰ گانه بازار بورس تلقی میشوند، میپردازیم. این موانع نیاز به واکاوی صحیح و بررسی مبسوط دارند. چرا که هر کدام از این تناقض ها بیان گر عدم شناخت افراد از یک رفتار محیطی است که میتواند به تنهایی فجایع جبران ناپذیری را به بار آورد. بنابراین استفاده از روش ها و ساختارهای تعبیه شده در زندگی روزمره بدون همسان سازی با ویژگی و خصوصیات موجود در بورس، عملاً معامله گر را وارد چرخه ای باطل میکند و ادامه حرکت در این سیکل معیوب میتواند تمام انرژی و اشتیاق را به یکباره و یا به صورت تدریجی نیست و نابود کند، لذا به منظور جلوگیری از، از دست رفتن زمان و سرمایه، این فصل در ابتدای دوره با جزئیات لازم تشریح میگردد.
در فصل دوم به چرخهی باطل اشاره شده است که شامل دو دسته ی عمدی و غیر عمدی است.
منظور از چرخهی باطل عمدی تعدادی از شرکت ها، موسسات و باشگاه های آموزشی هستند که یک سیکل معیوب را با همکاری هم ایجاد میکنند. هدف آنها خالی کردن جیب کاربران بازار بورس است که این فرایند را آن قدر زیرکانه انجام میدهند که حتی پس از بروز خسارات سنگین باز کاربران از چرایی اتفاق رخ داده اطلاعی نداشته و خود و توانایی های شان را زیر سئوال می برند.
چرخهی باطل غیرعمدی شامل افرادی است که به روش های آنالیز بازار که میتوانند روش های بنیادی، تکنیکال، پرایس اکشن و یا روش های هوش مصنوعی باشد، تسلط کافی دارند. این افراد زمان طولانی را برای درک مفاهیم بازار صرف کرده اند ولی هیچکدام از روش های خود را نتوانسته اند برای کسب سود در بازار به کار گیرند. آنان ناگزیر به تحلیل گری روی آورده اند و خوراک سایت های خبری و اطلاعاتی را تامین میکنند. این افراد تلاش میکنند از راه دیگری غیر از معامله گری، داشته های خود را به کار گیرند و به کسب سود دست یابند، بنابراین به آموزش معامله گری می پردازند. پر واضح است که این فعالیت خواست و هدف اصلی آن ها نبوده و از روی اجبار صورت گرفته است، پس آیا میتوان از این اساتید راه و روش معامله گری را آموخت؟
پس از بیان ویژگی های خاص بازار بورس و الگوریتم های ناقص و معیوب، عملا سازکار رفتاری بازار را با دقت موشکافی کرده ایم. حال زمان آن فرا رسیده که با کنکاش وضعیت خود به هم اندیشی و هم افزایی در راستای خودشناسی بیشتر بپردازیم و راه حل ها در جهت افزایش راندمان خود در بازار بورس را مرور کنیم. علاوه بر این، پس از درک جایگاه و توانمندی خود میتوانیم با ابزارهای جدیدی که در دستمان قرار میگیرد خود ارزیابی را انجام دهیم و با ترسیم اهداف صحیح تر و مطابق با رفتار و ماهیت بازار عملکرد بهتری داشته باشیم.